USA; barnehage ga transkjønn-undervisning – “endret kjønn” på et av barna

Foreldre i Rocklin i California ble forferdet over å oppdage at en lærer i en barnehage hadde holdt en diskusjon om transkjønnethet, som inkluderte å la en fem år gammel gutt gjennomføre en “forandrings-seremoni” fra gutt til jente.

Barna fikk først forelest fra to bøker, “I am Jazz” og “The red crayon”, som begge er skrevet for å forklare transkjønnethet for barn i alderen 4 til 8 år.

Et av barna i klassen, en fem år gammel gutt ble deretter presentert som gutt, for så å bli sendt ut av klasserommet. Han kom tilbake igjen kort tid etterpå, kledd som jente. Læreren presenterte nå gutten på nytt, og forklarte at nå var ‘hun’ en jente med et jentenavn, og at barna fra nå av måtte kalle ‘henne’ det.

LifeSiteNews forteller at denne “seremonien” traumatiserte flere av barna. Far til et av barna forteller at datteren kom gråtende hjem;
“Hun gråt så hun ristet, og var redd for at hun plutselig skulle bli til en gutt.”

Foreldrene fikk ingen forhåndsvarsel eller mulighet til å holde barna borte fra skoletimen:
Skolen hevder at de ikke var pliktig til å informere foreldrene på forhånd, fordi skoletimen gikk under læreplanen for “mangfold og toleranse”.

Michelle Cretella i American College of Pediatricians fordømmer slik indoktrinering av barn, og kaller det barnemishandling.
“Alle barn bør bli fortalt sannheten, at kjønn ikke endrer seg og ikke kan endres. Alle barn bør oppfordres til å akseptere sine kropper og virkeligheten av sine biologiske kjønn. Alle barn bør møte bekreftelse for de unike guttene eller jentene som kroppene deres tilkjennegir at de er.”

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.