USA: 3 skoler fjerner navnet “Lynch” fordi det er støtende

 

Hver gang politisk korrekthet når en ny, absurd topp, er det lett å anta at det ikke kan bli verre. Men hvis vi har lært noe de siste årene, så er det at det alltid kan bli verre.

For folk som har hele sin identitet basert på det å være undertrykt, finnes det absolutt ingen grenser for hva som kan være “støtende”.

Skolestyret i Oregon, USA, stemte nylig for å fjerne navnet Lynch fra flere skoler.
Kan du gjette hvorfor?

Lynch Meadows Elementary, Lynch Woods Elementary og Lynch View Elementary ble alle oppkalt etter en lokal familie som donerte landområder til skoledistriktet på slutten av 1800-tallet.

I det siste har skoleansatte fortalt at de har mottatt klager fra folk som er opptatt av at navnet kan gi assosiasjoner til lynsjing.

“Det var en økende mengde spørsmål og noen klager fra fargede familier vedrørende navnet” sier Paul Coakley, som er svart, ved Centennial School District, skriver Oregonian.

“Vår mangfoldighet øker hvert år, med familier som kommer inn fra Nordøst-Portland og fra andre delstater, så [navnene] måtte vurderes,” legger han til.

Det faktum at “Lynch” er et faktisk amerikansk etternavn som deles av titusenvis av mennesker og har eksistert i hundrevis av år, har ingen betydning for de evig fornærmete personene som ønsket at disse skolene skulle bytte navn.

«Jeg tror ikke noen av dere noen gang har sett et bilde hvor en av dine forfedre henger fra et tre,» sier en mann som støttet navneendringene.

“Jeg vet at de fleste av dere er hvite, og det er vanskelig å vite hvordan det ordet kan ha noen effekt, men det har det,” sier en ung student. “Hvis en enkel navneendring kan få elevene til å føle seg trygge, så hvorfor holder vi tilbake?”

Faktisk er det en veldig god og praktisk grunn til at disse skolens navn ikke skal endres. Vi må spørre oss selv, hvor skal dette ende?

Kanskje “fargede personer” som jobber for Merrill Lynch, skal være rasende? Kanskje regissør David Lynch skal få sitt navn fjernet fra sine filmer? Kanskje beboerne i Lynch Town Kentucky, så vel som 10 andre byer over hele landet som tilfeldigvis heter “Lynchburg“, skulle stemme om å endre navnene på sine lokalsamfunn? Kanskje dette etternavnet bør fjernes helt?

Tross alt kan vi ikke la disse menneskene være en påminnelse om en forferdelig forbrytelse som de ikke hadde noe å gjøre med, kan vi vel?

Hvis du noen gang har lurt på hvordan en kultur av politisk korrekthet alltid er i stand til å nå nye nivåer av galskap, så vet du det nå.
Når du tillater én absurditet, er all absurditet lagt på bordet.

Les her.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.