Tyskland; journalist fikk 6 mnd betinget fengsel for å kalle islam en “fascistisk ideologi”

Den tyske journalisten Michael Stürzenberger fikk nylig en dom på seks måneder betinget fengsel for å ha lagt ut et historisk bilde på Facebook og for en artikkel der han argumenterer for at islam er en fascistisk ideologi.

Stürzenberger, som tidligere kjempet mot bygging av en mega-moske i München, la ut et bilde på Facebook som viser en nazist trykke hånden til stormufti Amin al-Husseini, under andre verdenskrig.
Dette ble ledsaget av en artikkel der Stürzenberger hevder at “islam er en fascistisk ideologi” og at “politisk korrekthet lenge har hindret dette fra å bli sagt i offentlighet.”
Stürzenberger sammenlignet dessuten Koranen med Hitlers Mein Kampf.

For dette fikk han seks måneder betinget fengsel og 100 timers samfunnstjeneste.
Stürzenberger ble dømt for å “formidle propagandaen til anti-konstitusjonelle organisasjoner”, mens påtalemyndigheten anklaget ham for å “oppfordre til hat mot islam” og “håne islam” ved å publisere et historisk bilde av hakekorset for å illustrere det faktum at nazister samarbeidet med muslimske myndigheter under andre verdenskrig.

Retten fant også at det faktum at Stürzenberger siterte fra en bok med tittelen “Islamsk fascisme”, skrevet av den egyptiske vitenskapsmannen Hamed Abdel-Samad, representerte “et brudd på den offentlige fred”.
Ifølge Stürzenberger vil han, dersom han kritiserer islam igjen i løpet av den betingete straffen, som varer i tre og et halvt år, måtte sitte i fengsel.
“Dette er absurd, men det er dessverre ikke falske nyheter,” sier Stürzenberger, som sammenlignet behandlingen med noe fra Nord-Korea.
“Kritikk av andre religioner, som kristendom, hinduisme eller buddhisme er tillatt”, påpeker Stürzenberger, “fordi i motsetning til muslimer, angriper ikke medlemmer av disse religionene folk for å stille spørsmål om deres tro”.
“Galskap! Du kan si hva du vil om kristne religioner, uten å bryte den offentlige freden.”
Saken representerer enda et eksempel på hvordan Tyskland beveger seg mot autoritarisme under dekke av politisk korrekthet.

Se et intervju med Michael Stürzenberger nedenfor.

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.