Skottland; student etterforskes for hatkriminalitet – kritiserte IS på Facebook

En jusstudent ved Edinburgh University anklages for hatkriminalitet og etterforskes nå av universitetet fordi han postet et innlegg på Facebook som “spottet” den islamske terroristorganisasjonen IS.

I april i år roste den 21 år gamle studenten Robbie Travers US Air Force for å ha sluppet den såkalte “alle bombers mor” over et IS-kontrollert område i Afghanistan.

“Det gleder meg at vi kan hjelpe disse barbarene et skritt nærmere sine 72 jomfruer,” skrev Travers på Facebook den gangen.

En medstudent, Esme Allman, anklaget da Travers for “islamofobi” og for å “sette minoritetsstudenter i fare og i en tilstand av panikk”.

Travers på sin side hevder at anklagene er hevn fordi han tildigere kritiserte Allman, som er leder for universitets studentgruppe for etniske minoriteter, for å en gang ha kalt svarte menn for “søppel”.

Man skulle tro det var ganske så ukontroversielt å kalle IS-terrorister for “barbarer”, men det er det altså ikke.

En talsmann for Edinburgh University bekrefter at de har mottatt klager som omfatter “krenkelser”, og at Travers derfor er under etterforskning.
“Vi er forpliktet til å skape et miljø der alle medlemmer av universitets-samfunnet behandler hverandre med verdighet og respekt, og våre regler setter klare forventninger til studentenes oppførsel.”

Dette er ikke første gang Robbie Travers hisser på seg sine medstudenter av SJW-typen. I februar fordømte han universitetets “safe spaces”, “trygge soner”, i en artikkel han skrev for The Telegraph.
“Er det ikke også farlig å skjerme studentene fra livets harde virkelighet utenfor universitetets gjerder?” skrev han. “Et universitets-samfunn uten konflikt og debatt er ikke bare tåpelig. Det skaper også mennesker som er helt uforberedt på den virkelige verden.”

Les her.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.