Nye bevis tyder på at Charlottesville var planlagt

 

 

Minst én politimann i Charlottesville, USA har stått frem for å rense samvittigheten og avsløre sannheten, eller i det minste sin versjon av den: at det som skjedde i byen ikke bare ble tolerert av bystyret, men var arrangert og kan ha vært planlagt så tidlig som i mai.

Den uidientifiserte politimannen sier at Charlottesville-politiet ble instruert om å bringe de radikale venstre- og høyregruppene sammen for å provosere frem voldshendelser, og deretter ble bedt om å trekke seg tilbake da volden var i gang i et bevisst forsøk på å antenne en “rasekrig”.

Hør intervjuet:

 

Fra Yournewswire:

“En politimann fra Charlottesville har stått frem for å uttrykke sitt sinne over å bli bedt om å “stand down” av byens borgermester under de voldelige sammenstøtene mellom demonstranter. Han hevder også at protestene, som satte “white supremacists” opp mot medlemmer av Antifa, ble “arrangert” for å fremme elitenes agenda.
“Vi [Charlotesville politiet] ble beordret å bringe de rivaliserende gruppene sammen. Så snart de var i kontakt med hverandre, ble vi fortalt at vi skulle trekke oss tilbake. Det var opprørende. Vi hadde ikke lov til å arrestere noen uten å spørre ordføreren først. Vi fikk ikke engang lov til å stoppe sjåføren da han flyktet.”

“Arrangementet ble planlagt så langt tilbake som senest i mai, og det gikk akkurat som forventet.”
Michael Signer, borgmesteren i Charlottesville, beordret politiet om å trekke seg tilbake under den mest kaotiske og ødeleggende delen av protestene – til tross for at politiet protesterte mot ordrene.
“Vi ønsket å gjøre jobben vår og opprettholde ro og orden. Men disse jæ**ene ønsker virkelig å ødelegge USA. “

Denne avsløringen er enorm, og hvis den er sann, kan det implisere ordfører Signer og muligens andre bystyremenn i et av byens borgeres dødsfall.

“Fox News-reporter Doug McKelway var til stede i Charlottesville, og han støtter politimannens påstander:
“Det jeg kan si etter å ha vært i Emancipation Park siden tidlig på morgenen, er at det jeg så med mine egne to øyne bekrefter hva denne polititjenestemannen sier. I alle fall så det slik ut. Vi så folk komme ut av parken med hodeskader, folk som blødde fra hodet, folk gikk inn i parken med balltre, med stokker – dere så hva de hadde på seg; hjelmer, beskyttelse… De var kommet – og dette gjelder for begge sider – de kom for å gjøre skade. Du kan ikke unngå å legge merke til utifra den videoen at dersom politiet hadde vært mer proaktive, kunne de ha roet ned denne hendelsen til en viss grad.”

Her er McKelways første rapportering fra Charlottesville. Husk at dette er lenge før disse nye avsløringene, da hverken han eller noen andre ante noe om at det kunne ligge noe slikt bak. Lytt til hva reporteren sier spesielt fra tiden 2:40:

“Mens sårede blir båret ut av parken, står politiet stille og ser på.”

Hvorfor skulle politiet, som har sverget å tjene folket, bare stå og se på mens folk ligger såret rett foran dem? Kan det være fordi de fikk spesifikke ordrer om å ikke gi hjelp i et forsøk på å la frustrasjonen bygge seg opp?

Breaking911 twitret denne videoen som viser James Fields Jr, sjåføren i det dødelige angrepet, da han flyktet fra stedet. Folk bemerker nå hvordan bilen, som hadde kjørt inn i en folkemengde av demonstranter, ikke på noe tidspunkt blir forfulgt av politiet. Det er ikke én politibil å se i området eller på jakt etter ham mens han kjører vekk. Hvordan kan det ha seg?

I den 38 sekunder lange videoen er politimenn tydelig å se idet Fields kjører sin ødelagte Chrysler bort fra området. Man kan tydelig se politimenn kikke rett på den mistenkte og bilen hans, men de står bare og ser på mannen som nettopp har pløyd ned dusinvis av mennesker. De lar ham kjøre forbi som om han var på en vanlig søndagstur. De gjør ingen forsøk på å stanse bilen som bare er noen få meter unna med ødelagt frontrute og front, i svært lav hastighet mens han etterlater seg et teppe av røyk:

 

 

Ser dette ut som en vanlig reaksjon fra politiet i en slik situasjon? Og denne konspirasjonen går enda dypere:

“[Ordfører] Michael Signer er demokrat og aktivist med nære bånd til Barack Obama og John Podesta. Før ble Charlottesville-ordfører, jobbet han sammen med Podesta for Center of American Progress, og han jobbet med ham igjen på Barack Obamas State Department Transition Team.
… Mannen som er anklaget for å være en nynazist og for drapet på en kvinne ved bevisst å kjøre på henne under protestene i Charlottesville, er i virkeligheten en tilhenger av Hillary Clinton og medlem av Antifa, som mottar finansiering fra George Soros.
“White supremacist” og ‘Unite the Right’ – leder, Jason Kessler, har blitt avslørt som en tilhenger av tidligere president Obama og et ivrig medlem av venstrevridde Occupy Movement.

Når endret han sine politiske meninger? Ifølge Southern Poverty Law Center (en organisasjon absolutt ikke er noen venn av konservative), avslørte Kessler sin politiske transformasjon rundt november 2016, samme måned som Donald Trump vant presidentvalget.

Hvis du synes det er mistenkelig, vent til du får høre om de andre deltakerne i denne hendelsen;
Brennan Gilmore var første mann på åstedet, og var mannen bak til den første virale tweeten om Charlottesville. Han ble senere intervjuet av MSNBC. Han ble presentert som et tilfeldig vitne. Men hvem er han egentlig?
Gilmore jobbet i Afrika som utenriksoffiser i utenriksdepartementet under Hillary Clinton. New York Times nevnte denne “tilfeldigheten” – og slettet deretter rapporten. Brennan Gilmore var også involvert i Kony-svindelen i 2012, og han er for tiden stabssjef for Tom Perrielo, som er kandidat som guvernør i Virginia, og mottok $ 380.000 fra George Soros.
Så den første mannen på åstedet, hvis tweet gikk viralt, og som senere ble intervjuet på mainstream nyhetskanaler som vitne, var tilfeldigvis en innsider i utenriksdepartementet, med en lang historie med involvering i psy-ops bak seg?

Hvis du ikke synes det er mistenkelig, hva med dette – siden Charlottesville-protestene og hans intervjuer i media har hans informasjon plutselig blitt fjernet fra myndighetenes nettsider.”

 

Les artikkelen her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.