NSA whistleblower: Russiagate er en løgn – målet er penger til militærindustrien

William Binney er matematikeren og Russland-spesialisten som trakk seg fra sin jobb som global teknisk direktør for geopolitisk analyse i NSA i 2001 på grunn av løgnene om, og manipuleringen av, etterretning i organisasjonen, spesifikt forvrengning av etterretning gjort av George W. Bush-administrasjonen for å “rettferdiggjøre” systematisk, massiv og altomfattende graving i alle amerikaneres private elektroniske kommunikasjon.

Hans og noen av hans kollegers innsats for å få forsvarsdepartementets generalinspektør til å etterforske saken, førte til at FBI raidet deres hjem og konfiskerte deres datamaskiner for å fjerne eventuelle inkriminerende bevis de måtte ha mot personer høyere oppe på rangstigen.
Ifølge Binney hadde NSAs direktør Michael Hayden i august 2001 lagt ned veto mot et langt mindre påtrengende og langt mer effektivt system for etterretnings- og kildeinnsamling og analyse, som kunne ha hindret 9/11 angrepene. Et system som dessuten ville ha vært billigere og som ikke ville overtrådt borgernes konstitusjonelle rettigheter.
Hayden ble etterpå sjef for CIA, og beholdt denne jobben frem til slutten av George W. Bushs presidenttid. Etterpå ble Hayden en del av Chertoff-gruppen og andre militær-industrielle entreprenører innenfor de amerikanske føderale myndighetene.
Det var ingen slike belønninger for noen av disse “whistleblower’ene”.

Binney så på Hillary Clinton som en fortsettelse av George W. Bushs neokonservatisme, og derfor stemte han motvillig på Donald Trump i valget i 2016.

Den 15. november ble et intervju med Binney publisert på nettstedet Washington’s Blog, med tittelen “How to Instantly Prove (Or Disprove) Russian Hacking of US Election“, der Binney gir tekniske detaljer for å forklare hvorfor han er sikker på at det demokratiske partiets anklager, som sier at Russland var kilden til lekkasjer av informasjon fra datamaskinene til den demokratiske nasjonale komiteen og fra Hillary Clintons kampanjesjef John Podesta, ikke er noe annet enn forsettlig oppdiktninger og forvrengninger som støttes og fremmes av USAs militærindustri kompleks, hvis verdier stiger i takt med løgnene.

Han mener at; “det er en stor del av historien som hele mainstream media mangler.”
Spesifikt sier Binney at NSA lenge har hatt informasjon som kan vise nøyaktig hvem som hacket DNC, eller bevise at DNC-epostene ble lekket av en insider i det demokratiske partiet.

Og han understreker; “Hvis idiotene i etterretningen forventer at vi skal tro på dem etter alt det de har fortalt oss, som “masseødeleggelsesvåpen i Irak”, og “Nei, vi samler ikke inn data på millioner eller hundrevis av millioner amerikanere” – må de legge frem klare bevis på det de påstår. Så langt har de ikke klart å bevise noe.

Hvilket tyder på at de ikke har bevis, og bare ønsker å hisse opp den amerikanske offentligheten til en ny kald krig mot Russland.

Tross alt er det mye penger i dette for militær-industriens og etterretnings- og myndighetskompleksets incestiøse forhold.

 

Hans tekniske forklaringer på hvordan han kom til denne konklusjonen, utdypes i artikkelen i Washington’s Blog. Han tror ikke at elementene i etterretningssamfunnet som fremmer Russiagate, i det hele tatt kan være så dumme at de tror på hva de selv sier.
Han hevder at de vet at det de sier er det løgn, fordi hvis det ikke var løgn ville de offentliggjort beivs på at det er sant – uten å krenke noens rettigheter, eller avsløre noen legitim amerikansk nasjonal sikkerhetsinformasjon.

I bunn og grunn sier han at de som sitter på nøklene til sannheten, holder sannheten vekk fra offentligheten fordi de vet at denne sannheten vil avsløre at de har løyet til offentligheten hele tiden.

Hans tekniske forklaring av detaljene anvender en rekke udefinerte terminologier, som ikke er forståelige for personer som ikke selv er teknisk kunnskapsrike innen feltet, som han selv sier;

“Først ville de, gjennom dyppakke-inspeksjon, funnet opphavsmann og ultimate mottaker (IP) av pakkene pluss pakke-seriens 32 bit nummeridentifikator og alle renholdsdataene som viser nettverkssegmentene / banen og tiden de gikk gjennom nettverket. Og selvfølgelig antall pakkebits. Med dette ville de vite hvor og når dataene ble sendt.

Fra datainnsamlingen ville de ha alle dataene som da eksisterte i serveren de ble hentet fra. Derfor sa jeg den gang at dersom FBI virkelig ønsket Hillarys e-poster, kunne de bare be NSA om å få dem.

Alt dette gjøres av Narus-innsamlingsverktøyet i sanntid på linjehastigheter (620 mbps [mega bits per sekund] for STA-6400 og 10 gbps [giga bits per sekund] for Insight-verktøyet).”

Binney forklarer videre hva disse tallene betyr: Hver Narus Insight-enhet kan overvåke og registrere rundt 1.250.000 e-postmeldinger hvert sekund – eller mer enn 39 billioner e-poster per år.

Imidlertid er det ingen som fremmer Russiagate – påstandene som ønsker å debattere med Binney om hans påstander. I stedet er alt nyhetsmedia tar for seg, anklager om “Russlands innblanding i det amerikanske demokratiet”.

Det finnes folk som vet hva terminologien som Binney bruker, refererer til. Men så langt har ingen av disse menneskene kalt Binney en løgner. I stedet har de alle bare ignorert ham – og ingen av de store nyhetsmediene har invitert Binney og promotørene av militærindustriell-kompleksets posisjon til sine fora for å debattere disse sakene i det offentlige.
Dette er nøyaktig slik situasjonen var rundt “Saddams masseødeleggelsesvåpen” i 2002 og 2003, for invasjonen og ødeleggelsen av Irak som et påstått “svar” til 9/11-angrepene.

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.