Mueller krever dokumenter og eposter vedr. Obama, Lynch og Holder fra DOJ

Spesialetterforsker Robert Muellers etterforskning av Donald Trumps presidentkampanje og administrasjon er nå utvidet til Barack Obamas administrasjon, ifølge True Pundit.

Muellers etterforskning er også utvidet til Eric Holder og Loretta Lynch og deres roller som justisministere under Obamas to perioder i det hvite hus.

Muellers team har for første gang bedt om en rekke DOJ (Department of Justice) – dokumenter og eposter relatert til Holder og Lynch, inkludert tilleggsdokumenter knyttet til Obama og Valerie Jarrett, som var Obamas seniorrådgiver, ifølge føderale kilder.

Avsløringene kan tyde på at Mueller ser på Obama og hans administrasjons rolle i forsøket på å få FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) godkjenninger til å spionere på Trump-kampanjen i 2015 og 2016. Eller kanskje Mueller nå ser på Uranium One – skandalen, selv om Mueller selv er implisert i denne.

Et kynisk syn på Mueller vil anta at han ønsker å få et tidlig blikk på Uranium One dokumenter for å vurdere bevisene mot ham selv. Det vil ikke være første gang Mueller strekker lovverket slik. Dette vil imidlertid være vanskelig under en slik team-orientert etterforskning.

 

Det er ikke bekreftet hvorfor Mueller har bedt om dokumentene, men vi kan lese mellom linjene selv om det nå er mange både kjente og ukjente Obama-tilknyttede skandaler på bordet.

Mueller kan også være i ferd med å undersøke Obamas tilknytning til Fusion GPS og hvordan de var involvert i å arrangere et møte mellom en russisk advokat og tre medlemmer av Trumps kampanje, blant annet Donald Trump Jr. og den nylig anklagede Paul Manafort.

Den russiske advokaten som arrangerte møtet, Natalia Veselnitskaya, ble betalt av Fusion GPS. Fusion GPS ble betalt av Hillary Clinton og det demokratiske partiet. Fusion GPS ble også betalt av Obamas FBI, enten direkte eller indirekte via Steele.

Og for ikke å glemme; Veselnitskaya og Fusion GPS samarbeidet om en annen operasjon i 2014, to år før Trump Jr. møtet. I Russland.

Som nevnt er det mange tilfeller av kjent og ukjent korrupsjon under Obamas presidentskap. Med Obamas administrasjon nå på bordet, kan Mueller spille et rettslig “sett halen på grisen”. Med Holder involvert, kan Mueller se på bevis på en eller flere av mange skandaler, og Lynch vil ikke ligge langt bak.

En av justisdepartementets tjenestemenn uttalte at Clinton trolig aldri hadde forventet at kampanjen sin rolle og økonomi skulle bli avdekket og brøt en rekke føderale lover mens de forsøkte å vinne valget i 2016, blant annet ved å bringe Veselnitskaya, som tidligere var nektet innreise til USA, til Manhattan for møtet med Trump.

Det plasserer Barack Obama-administrasjonen direkte i denne kriminelle suppen.

Med Fusion GPS som buffer, er Clinton og hennes assosierte nå knyttet til finansiering av et komplott for å sette opp det kontroversielle Trump Jr.-møtet på Trump Tower før presidentvalget i 2016.

Fusion GPS er allerede i juridiske problemer for å ha bedt om det tvilsomme dossieret om Trump, og ansatt den tidligere britiske spionen Christopher Steele for å produsere det falske dokumentet, med økonomisk støtte fra DNC og Hillary-kampanjen, samt FBI.

Disse avsløringene, at Fusion GPS spilte en nøkkelrolle i å sette opp Trumps eldste sønn slik at det skulle se ut som at han samarbeidet med russerne for å slå Hillary, setter hele situasjonen i et nytt lys.

Kort tid etter dette møtet begynte Clinton og hennes kampanje å anklage Trump for tilknytninger til Russland og Vladimir Putin, et hylekor av anklager som har vedvart til denne dag.

Men det ser ut til at denne hylingen var et produsert arrangement av løgner fra et kjøpt og betalt kor.

Spesielt siden dette komplottet ble støttet av Hillary Clinton-penger, som impliserer Clinton og hennes kampanje i å hjelpe å arrangere et møte for å fange medlemmer av Trump-familien i en felle.

Kanskje enda mer foruroligende, det er nå påstått at Barack Obamas justisdepartement og FBI bidro til å snike den russiske advokaten inn til USA og til Trump Tower-møtet, ifølge innsideren.

 

Demokrater og Clinton selv har refset Trump Jr. for å møte med en russisk advokat. Demokratene påstod Trump Jr. forsøkte å få til en ulovlig avtale på vegne av sin far. Møtet har vært en del av Robert Muellers etterforskning, og Trump Jr. har vitnet på senatnivå for å forklare seg om møtet. Trump Jr. har, noe som bekreftes av bevisene, møttes med den russiske delegasjonen for alt annet enn ulovlige grunner.

Ingen sammensvergelser, som demokratene har ropt etter, har vist seg for Trump Jr. sin del, eller hans far. Og ingenting tyder på at det vil skje.

Fusion GPS har kjempet mot kongressen i en føderal domstol for å holde sine finanser private, og motstrider seg en føderal stevning som krever at de legger frem detaljer om pengene som er kommet inn til firmaet.

Etter Trump Tower – møtet med Veselnitskaya, satte etterforskere igang avlytting av Paul Manafort, Trump Jr. og Jared Kushner, som også var på møtet.

Føderale agenter har tidligere avslørt for True Pundit at etter det russiske møtet, kunne det britiske spionbyrået GCHQ offisielt rettferdiggjøre aavlytting av Trump-medarbeidere som en etterforskningsfront for NSA, fordi Veselnitskaya ble ansett som en internasjonal sikkerhetsrisiko, og før juni var hun ikke tillatt innreise til USA eller Storbritannia.

Veselnitskaya kan også ha blitt betalt av den amerikanske regjeringen, ifølge FBI-kilder. Det ble tidligere rapportert av True Pundit at Steele ble betalt minst $100 000 fra FBI. Men det kom senere, etter at avlyttingen var godt i gang.
Den ulovlige avlyttingen startet lenge før Steeles dossier. Føderale kilder sier at avlyttingen av Trumps innerste sirkel begynte i slutten av 2015, nesten et år før valget i 2016. Målene var da Flynn og Page, bekreftes det. Da ingenting kriminelt ble funnet under avlyttingen, utvidet etterretningstjenestene omfanget gjennom sin nylig opprettede allianse.

Resultater fra denne britiske avlyttingen, som igjen bare var en front for NSA, ble deretter brukt i august 2016 for å sikre en legitim FISA-tillatelse for Manafort, Trump Jr. og Kushner. Den tilllatelsen ble utstedt i eller omkring september 2016.

Dette var tredje gang amerikanske etterretningsorganer søkte en FISA-tillateles for Trump-assosierte og denne gangen ble den godkjent.

FBI-kilder sier til slutt at FISA-tillatelsen var viktig fordi det ga byråene dekning for tidligere ulovlig avlytting, som de trodde aldri ville bli oppdaget.

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.