Krigen mot barns helse

Fra vaksiner og medisiner til kjønnsskifte og angrep på foreldres rettigheter – vår fremtid står på spill.

Via Natural News, Ethan Huff:

Til tross for all prat om “fremskritt” i disse dager, synes samfunnet å ta minst tre skritt tilbake for hvert skritt “fremover”. Folk er fetere og mer usunne enn noensinne, samfunnet er blitt fordummet til noe som er nesten fullstendig ugjenkjennelig fra selv bare for ti år siden – og kanskje mest tankevekkende: våre barn blir systematisk forgiftet, ikke bare fysisk, men også i sjel og sinn. Og den tankeløse saueflokken rundt oss bryr seg ikke noe om det.

Fra de forskjellige kjemiske cocktail’ene som injiseres i dem nesten umiddelbart etter at de er født, til den genetisk endrede “falske” maten som gis som næring, til den hjernevaskende indoktrineringen som kalles “utdanning” i det ynkelige skolesystemet vårt. Dagens barn er kort sagt dømt fra det øyeblikket de trekker sitt første åndedrag etter å ha forlatt livmoren.

Og selv om det er sant at mange foreldre fortsatt prøver iherdig å beskytte sine barn mot dette angrepet av kropp- og sjelknusende tyranni, blir dette stadig vanskeligere i moderne tid.

Myndighetene har rett og slett erstattet foreldrenes rolle ved å insistere på at de er ansvarlige for barnas oppdragelse, og ikke foreldrene, som bare betraktes som “verger”. Så lenge de overholder myndighetenes krav.

Et fremtredende eksempel på dette er “obligatoriske” vaksinasjoner, som gjør at foreldrene ikke selv kan velge om barna skal bli utsatt for vaksiner som inneholder levende virus, vev fra aborterte fostre, aluminium, kvikksølv (Thimerosal) og andre dødelige kjemikalier.
I California, for eksempel, fikk senator Richard Pan igjennom lovforslag 277, som eliminerer alle former for vaksineunntak bortsett fra “medisinsk behov” – et subjektivt begrep som det igjen er opp til andre enn barnets foreldre å definere.

Eller hva med kunstig tilsatt fluor i drikkevann, som innebærer å bruke skattebetalernes penger til å ødelegge vannforsyninger med det som er kjemiske rester etter gjødsel- og aluminiumsproduksjon. De fleste store kommuner i USA, og mange små, tilsetter fluorider i drikkevannet uten offentlighetens samtykke, selv om dette har vist seg vitenskapelig å bidra til nedsatt IQ hos barn, for ikke å nevne en rekke helseproblemer.

Kanskje mest urovekkende er den voksende trenden med å ødelegge barnas uskyld ved å introdusere dem ikke bare for sex i ung alder, men også forvrengte former for seksualitet. Barn blir nå fortalt på skolen at det er greit å late som om de er av det motsatte biologiske kjønn, og til og med til å utforske sin egen forvirring ved å begå handlinger av seksuell “eksperimentering”. I noen tilfeller blir små barn til og med dratt med på ting som “drag-show”, og utsatt for all slags transkjønn-perversjon og andre uskylds-ødeleggende handlinger som for alltid vil skade deres psyke.

Når så disse hjerneskadede barna som er blitt utsatt for slik smuss ender med å bestemme seg for at de ikke passer inn i sitt biologiske kjønn, blir de tilbudt kjønnsskifteoperasjoner som ødelegger deres forplantningsorganer og endrer dem til det motsatte kjønn.
Det er en grusom og avskyelig trend som flere og flere nå mener er “helt normalt” og i tråd med samfunnets fortsatte “fremskritt”. Men det er en trend som har en alvorlig konsekvens for de som blir utsatt for det.

Å ødelegge et barns uskyld eller på annen måte skade ham eller henne med kjønnsendrende kjemikalier og andre giftstoffer er en forbrytelse så grusom at det kanskje bare er i livet etter dette at straffen vil bli fullstendig realisert. Det ville virkelig vært bedre for slike demonbesatte mennesker å ha en møllestein rundt halsen mens de drukner i havets dyp, fremfor å møte hva universet Skaper har ventende på dem på dommedag.

Originalartikkel her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.