HPV vaksinen – Se dokumentaren Sacrificial Virgins

“Sacrificial Virgins” (Offerjomfruer) er en dokumentarfilm i tre deler om HPV-vaksinen, av Joan Shenton og Andi Reiss.

Filmen hevder at HPV-vaksinen, som for tiden er en av de vaksinene som blir kraftigst promotert, også er blant de verste når det gjelder bivirkninger. Faktisk på en helt annen skala enn de fleste andre anbefalte vaksiner.

Fra produsentene av dokumentaren:
“Bruken av HPV-vaksinen er svært utbredt. Men effekten den har til å forebygge kreft er ikke medisinsk bevist, mens utilsiktede bivirkninger florerer, og i noen tilfeller ender livene til jenter og unge kvinner over hele verden. Men legemiddelprodusentene og helsemyndigheter nekter å erkjenne problemet, og det medisinske miljøet fortsetter å tilby vaksinen.”

 

Se filmen her:

Del 1 – Ikke til det beste for alle.

HPV-vaksinen har vært en del av barnevaksinasjonsprogrammet i Norge siden 2009, og “pushes” fortsatt på unge jenter. Og dette til tross for at det for eksempel i Storbritannia mellom 2008 og 2014 var registrert bivirkninger fra HPV-vaksinen som langt overskred rapporter fra andre vaksiner. I april 2017 var det registrert over 9000 bivirkninger, inkludert over 3000 “alvorlige”. Ingen annen vaksiner er i nærheten.

Del 2. Smerte og lidelse.

Vaksinen anbefales også til gutter, og fra og med skoleåret 2018/19 vil gutter bli tilbudt denne som en del av vaksinasjonsprogrammet. Denne vaksinen er ikke trygg, og skaper store lidelser for unge jenter og gutter.

Del 3. En penny for smertene dine.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.