Forutså denne forfatteren i 1893 at Trump ville bli “den siste president”?

Michael Snyder skriver:

– Jeg vil dele med dere noe av det merkeligste jeg har sett på lenge. På slutten av 1800-tallet skrev forfatteren Ingersoll Lockwood en serie romaner som ser ut til å ha slående paralleller med hendelser som skjer i dag.
I sine første to romaner, “The travels and adventures og Little Baron Trump and his wonderful dog Bulgar” og “Baron Trump’s marvelous underground journey”, forteller Lockwood om en meget velstående liten gutt med “en veldig aktiv hjerne” ved navn Baron Trump som drar ut på en rekke fantastiske eventyr sammen med en mann som kalles Don. Og, tro det eller ei, lille Baron Trumps eventyr begynner faktisk i Russland.

For det første, hovedpersonens navn er det samme som president Donald Trumps sønn, om enn stavet annerledes (Barron). Trumps eventyr begynner i Russland, og han guides av “mesteren over alle mestere”, en mann ved navn Don.

 

Før han begir seg ut på sin reise, blir Trump fortalt om familiens motto: “Veien til ære er strødd med fallgruver og farer.”

Illustrasjoner fra romanen skildrer Trump kledd i overdådige, gammeldagse klær og smykker idet han forlater Castle Trump og begynner sin reise, på vei til Russland for å finne en inngang til alternative dimensjoner.

Snodig, ikke sant?

Deretter skrev Lockwood en ny roman med tittelen “The Last President”, der valget av en svært upopulær “outsider-kandidat” fører til store opptøyer av “anarkister og sosialister” i New York City. Følgende er fra Daily Mail:

Historien begynner i et New York City i kaos. Det er tidlig i november rett etter valget av en enormt upopulær kandidat.

Østsiden av byen, som er der hvor kvinnemarsjen begynte dagen etter Donald Trumps innvielse som president, er i en tilstand av opprør.

Boken fra 1800-tallet forteller om politiet som beveger seg gjennom gatene mens “grupper av enorm størrelse, organisert under ledelse av anarkister og sosialister, truer med å plyndre og ødelegge de rike som har gjort dem urett og undertrykt dem i så mange år.”

“Fifth Avenue Hotel vil bli det første som føler mobbens raseri”, fortsetter romanen. “Ville politiet dukke opp i tide til å redde det?”

Selvfølgelig ville anarkister og sosialister ikke gjøre opprør hvis en demokrat ble valgt, så tydeligvis er presidenten i denne spesielle historien en republikaner.

Og i dag står Trump Tower faktisk på Fifth Avenue.

Jeg vet ikke om dette har noen spesiell betydning. Jeg synes bare disse parallellene er fascinerende, og ville dele dem med dere alle. Noen mennesker der ute tror at Ingersoll Lockwood forsøkte å advare oss om vår fremtid, men andre nedtoner parallellene som disse historiene har med dagens hendelser. For eksempel, dette er hvordan Snopes konkluderte i sin artikkel om denne saken;

Selv om disse bøkene inneholder noen tilsynelatende bisarre tilfeldigheter, er de ikke bevis på at Donald Trump har tilgang til en tidsmaskin. Tidsreise-konspirasjonsteorier som denne velger ut materiale som støtter deres konklusjoner mens de ignorerer alt annet. For eksempel inneholder disse bøkene også gigantiske skilpadder, alternative dimensjoner, en kamp med en stor hvit trane, en hund som heter Bulgar, og en liten smilende mann som er frosset i tiden. Siden disse aspektene ikke har noen klar forbindelse til Trumps, blir de utelatt fra konspirasjonsteorien.

Før jeg avslutter denne artikkelen, la meg dele med dere en annen “utrolig tilfeldighet” som jeg nylig kom over.

Nå har alle dere sikkert hørt om den bemerkelsesverdige solformørkelsen som skal finne sted over USA den 21. august. Vel, det viser seg også at banen til denne solformørkelsen nesten utelukkende vil krysse områder av landet som stemte for president Trump

En Boston Globe-artikkel som forsøker å knytte forbindelse mellom solformørkelsen og President Trumps støttespillere, blir spottet på sosiale medier.

Artikkelen fra Globe-reporteren Matt Rocheleau, med tittelen “Solformørkelsen kommer overveldende til å passere over Trump-land”, starter med å stille spørsmålet: “Vil formørkelsen kaste skygge på Clinton-supportere?”

Faktisk, av de om lag 240 fylkene som denne formørkelsen vil krysse, stemte hele 92 prosent av dem for Trump i november…

Han forteller at solens bane er omtrent 113 km bred og strekker seg over 240 fylker, hvorav 92 prosent svingte i Trumps favør, mens færre enn to dusin fylker stemte for motstanderen hans, Hillary Clinton.

Artikkelen påpeker at Trump selv ble født 14. juni 1946 – samme dag som det var en total måneformørkelse, “selv om den ikke var synlig fra USA, ifølge NASA-rapporter.”

For meg er dette ganske bemerkelsesverdig, men enda en gang påpeker mange at dette kan være “en ren tilfeldighet”.

Når det gjelder Trump, synes det å være svært så mange av disse “tilfeldighetene”. For eksempel var han på sin aller første dag som president 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel, og det skjedde i år 5777 på den hebraiske kalenderen.

Og her er noen flere merkelige tall som jeg har skrevet om i en tidligere artikkel;

-Israel var 77 dager gammel nøyaktig 777 dager etter at Donald Trump ble født.

– Israels 70-årsdag kommer akkurat 700 dager etter Trumps 70-årsdag.

-Donald Trump vant valget på den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu’s syvende år, syvende måned og syvende dag som statsminister..

Jeg vet ikke hvilken spesiell betydning alle disse fakta kan ha, men jeg vet at vi lever i svært uvanlige tider.

All menneskelig historie har ført oss til de tider vi nå beveger oss inn i, og jeg tror at vi vil se stort kaos og mange omveltninger. Men det er ingen annen tid i menneskets historie jeg heller ville leve i, og jeg kan ikke vente på å se hva som er det neste som vil skje.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.