Feber hos gravide øker risiko for autisme

En stor studie utført av Columbia University fant en sammenheng mellom økt risiko for autisme hos barn og mødre som rapporterte feber under graviditeten. Sammenhengen var sterkest med feber i andre trimester.
Studien fant også at risikoen for autisme øker i takt med antall febertilfeller etter tolv ukers svangerskap, med en økning til 300 prosent høyere risiko ved tre eller flere tilfeller av feber.

 

Jon Rappaport bemerker i den forbindelse sammenhengen mellom vaksiner til gravide, og feber som en bivirkning av disse:

Rappaport skriver:
“Her er et utdrag fra Verdens helseorganisasjons nettsider om vaksiners sikkerhet. Utsanget dukker opp under overskriften “lite alvorlige bivirkninger”, og gjelder for alle vaksiner; reaksjonen er FEBER.

En gravid kvinne får vaksiner. Vaksiner forårsaker feber. Feber er knyttet til autistiske barn.”

Her er en liste over vaksiner som “kan gis fritt” til gravide i Norge, i følge legeforeningen.no:

 • Vaksine mot polio, pertussis, tetanus og difteri er avdøde vaksiner som kan gis til alle gravide
 • Vaksine mot ETEC diaré inneholder avdøde kolerabakterier og koleratoksinet
  • Stor nytte av vaksinen ved reiser til områder hvor det er diaré
 • Vaksine mot hepatitt A: avdød virusvaksine
  • Kan gis risikofritt under hele graviditeten4
 • Vaksine mot influensa: avdød virusvaksine (OBS. Det finnes også levende svekket virus vaksine som er kontraindisert i svangerskapet)6
  • Anbefales til gravide dersom influensaepidemien faller sammen med siste del av svangerskapet (fra oktober til mars måned)
  • Bør gis gravide med andre tilleggs sykdommer som diabetes

 

 

Rappaport skriver videre:
“Denne studien viser altså at rutinevaksinering av gravide kvinner er knyttet til økt risiko for autisme hos deres barn.

Det er saken i et nøtteskall.

Det er ingen tvil om at dersom du påpekte denne uunngåelige konklusjonen til en lege eller vitenskapsmann, ville de prøve å vri seg ut av det. De ville si “Vel, her snakker vi om feber som dukker opp på grunn av en infeksjon i den gravide.”
Virkelig? Hvorfor tror du ikke at vaksinen forårsaker denne feberen? Vaksinen forårsaker en infeksjon og immunsystemet reagerer. Feber er en fullstendig naturlig konsekvens.

Bemerkning: Jeg sier ikke at feber er den eneste grunnen til at vaksiner forårsaker autisme og ulike typer nevrologisk skade. Jeg sier at her er enda en forbindelse.

Og mainstream medisin og media vil fortsette å ignorere den helt.”

Les her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.