Eksperter og politikere innrømmer stille at de løy om Russland

Skrevet av Caitlin Johnstone for Medium.com

Det har gått nesten tre uker siden The Nation dyttet et eksplosivt notat fra Veteran Intelligence Professionals for Sanity inn i vanlige folks bevissthet, med en artikkel som tar for seg bevisene som viser at DNC-lekkasjene i fjor ikke kunne ha vært et resultat av russisk hacking. Ved å fortsette å ignorere dette, har det amerikanske etterretningssamfunnet og alle eksperter og politikere som har fremmet historien om russisk hacking, stille innrømmet at de har løyet.

 

Rapporten er utvetydig. Ikke bare kunne ikke russiske hackere ha fått tak i DNC-epostene på den måten det påstås at de har, men metadata ble faktisk manipulert for å implisere Russland i lekkasjen. Siden publisering av den nå virale The Nation-artikkelen, er det kommet frem enda flere bevis som viser at hacking er mer usannsynlig enn man tidligere mistenkte. Dette betyr at det for øyeblikket er mer offentlig tilgjengelig bevis som tyder på at Russland ikke hacket DNC, enn på at de gjorde.

Disse rystende avsløringene er blitt fullstendig ignorert av mainstream media, som inntil denne rapporten dukket opp har bombardert den amerikanske psyken med nådeløs skremmepropaganda om Den Store Russiske Trusselen.
Den ubestridte fortellingen om at Russland angrep det amerikanske demokratiet i det som mange av etablissementets politikere har kalten krigshandling“, gikk fort over til latterlig ubegrunnede påstander om at Kreml hadde overtatt de høyeste nivåene av den amerikanske regjeringen og en McCarthy-aktig heksejakt mot alle som kritiserte disse grunnløse påstandene.
Dette faktaløse hysteriet ble brukt til å skape støtte til nye kald krig – opptrappinger, som fortsatt er der i dag og som truer eksistensen av alt liv på jorden.

Og i stedet for å diskutere de massive, gapende hullene som har dukket opp i deres vanvittige påstander, har massemedia rett og slett forsvunnet fra scenen.
Russland nevnes sporadisk nå og da, men den skrikende panikken er tydelig blitt kraftig dempet.

 

Dette er uakseptabelt. Du kan ikke lyve for det amerikanske folket i ni måneder, skremme dem med faktafrie spøkelseshistorier om at landet deres er overtatt av en fiendtlig makt, bruke denne frykten til å skape støtte til en ny kald krig – og deretter bytte tema til nazister og Joe Arpaio så snart beviser foreligger som viser at du har rapportert rene løgner.
Det holder ikke. Du må enten grundig motbevise hvert eneste argument mot den historien du har spunnet, eller offentlig innrømme at du har tatt fullstendig feil.
Du må enten (A) bevise at du ikke bevisst og/eller ubevisst har løyet for en hel verden, eller (B) gjøre alt du kan for å reparere skadene du har forårsaket.

Inntil det amerikanske etterretningssamfunnet, mainstream media og politikerne som har fremmet denne russisk hacking – fortellingen, gjør en av disse to tingene, bør deres stillhet i saken tolkes som en stille innrømmelse av at de har løyet for oss hele denne tiden.
Etter Irak var det allerede ingen grunn til å la tvilen komme disse institusjonene til gode, og etter denne VIPS-rapporten er det all grunn til å tro at de har løyet for å fremme innenlandske og utenlandske agendaer. Enten må de motbevise VIPS-rapporten i sin helhet, eller så må vi anse deres stillhet som en innrømmelse av intet mindre enn en forbrytelse mot menneskeheten.

 

Ingenting annet kan aksepteres eller respekteres. Inntil de velger å delta i denne debatten, er det eneste riktige svaret på hver eneste etterretningsrapport om hva som helst;  “Ja jøss, dere løy til oss om Russland og startet en ny kald krig, så drit og dra!”
Inntil de velger å delta i denne debatten, er det eneste riktige svaret til hver eneste Washington-politiker når de åpner munnene sine; “Ja jøss, dere løy til oss om Russland og startet en ny kald krig, så drit og dra!”
Inntil de velger å delta i denne debatten, er det eneste riktige svaret til hver eneste historie som fremmes av mainstream media; “Ja jøss, dere løy til oss om Russland og startet en ny kald krig, så drit og dra!”

Ikke glem. Ikke tilgi. Fortsett å kjøre dette gjennom til knivbladet dukker opp på den andre siden. Deres stillhet er uakseptabel.
Ikke la disse løgnerne bytte tema. Enten deltar de i denne debatten, eller så fortsetter vi å dytte dette opp i ansiktene deres inntil hele maskineriet deres går i stykker.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.