Al Gore’s nye film flopper

Al Gores nye dokumentarfilm ser ut til å være en flopp, det siste beviset på at publikum har forlatt konseptet “global oppvarming”. Et konsept som har gjort Gore superrik.

Mens anmeldere for New York Times og annen mainstream media lovpriser den nye dokumentarfilmen – “An Inconvenient Sequel: Truth to Power” – svarer publikum med et kollektivt gjesp.
Filmen havnet på 15. plass i inntjente dollar forrige helg.

Det dårlige resultatet har fått en anmelder til å spørre; Vil Al Gore kreve omtelling?

Det er ikke til å benekte at Gores Oscar-vinnende film fra 2006, “An Inconvenient Truth,” var en stor suksess, og genererte mer enn $ 50 millioner i inntekter.

Men etterfølgeren har kun tjent rundt $ 1 million i løpet av de første to ukene.

“Av de anslåtte $121 millioner amerikanerne brukte på kino i helgen ble mindre enn 1 million dollar brukt på Gores triste forsøk på politisk relevans. Kanskje Gore kan finne trøst i det faktum at han såvidt dyttet ned fra 15. plass en annen liberal-partisk film, “Biler 3″, som retter seg mot barn med løgner om fossilt brensel, via søte, snakkende biler”, bemerker Joseph Bast, administrerende direktør i Heartland Institute, i en kommentar for Washington Examiner. “Vi vet ennå ikke om Gore vil kreve omtelling.”

“Til tross for ti og kanskje hundrevis av millioner dollar i gratis PR gitt av venstreorientert media, så bryr amerikanere seg ikke,” skriver Bast. “Og etter åtte elendige år der Obama-administrasjonen misbrukte sin makt over statlige byråkrater og skoler, hjulpet hvert skritt på veien av regjeringsvennlige venstreorienterte medier, trodde de som insisterer på klima-dommedag at de hadde vunnet kampen om offentlighetens mening .”

“Undersøkelser og uavhengige vurderinger av fagfelle-vurdert litteratur viser at Gore har tapt kampen om såkalt “vitenskapelig konsensus”,” sier Bast.

“Uansett hvor mange forskere som trodde at jorden var flat på 1500-tallet, eller som på 1970-tallet advarte oss om at vi nærmet oss en ny istid, eller kunngjorde at “Piltdown-kyllingen” beviste at fugler utviklet seg fra dinosaurer, så endret ikke det på fakta,” skriver han.
“Jorden er rund, kyllingen var en bløff, og vi er ikke i en farlig istid ennå.”

Til tross for de millioner som Gore har tjent på sin første dokumentar, har nesten alle filmens spådommer bommet.

Han forutså katastrofale issmeltinger på Antarktis og Grønland, og stigende havnivåer som ville ramme millioner.

“I stedet har isen på Antarktis økt, og Gore kjøpte selv en strandvilla, og beviste dermed at selv ikke han trodde på det,” skriver Bast.

“Gore hevdet også at menneskeskapt global oppvarming ville resultere i mer katastrofale orkaner og tornadoer – men hver dag som går settes nye rekorder for orkaner som ikke treffer USA. Tornado-aktiviteten har faktisk minket siden den siste toppen på 1970-tallet, Til tross for forbedret evne til å finne, spore og måle tornadoer.

“Gore sa også i sin første film i 2006 at toppen av Kilimanjaro ville være snøfri “innen slutten av tiåret”.
Gjett hva? Det skjedde ikke.”

“Heller ikke hans spådom om at Arktis ville være isfritt innen sommeren 2014.”

“Isbjørnene har ikke fått notatet om at de er i ferd med å dø ut, slik filmen illustrerte med en tegnefilm av en ensom bjørn som er i ferd med å drukne i et arktisk hav uten isfjell til å hvile eller jakte på.
Isbjørnenes populasjon er i dag større og sterkere enn de har vært de siste 50 årene. ”

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.