11.09.2001 – dagen da naturlovene opphørte

Artikkel skrevet av Jack Mullen, thegovernmentrag.com.

– Ellevte september totusenogén var en veldig merkelig dag.
Vi blir selvfølgelig fortalt at fiender av Amerika, personer som hatet vår frihet, angrep forskjellige steder nær hjertet og kontrollsenteret for amerikansk makt – New York City og Washington DC.

Vi ble fortalt at flykaprere som jobbet i perfekt synkronisitet gikk ombord toppmoderne fly i flere byer, med pass og tapetkniver (lik “shank’er” fra et fengsel), raskt overtok cockpit’ene i de forskjellige flyene og snart satt ved kontrollene for å styre menneskenes mest sofistikerte fly mot sin skjebne. Vi ble fortalt at disse pilotene hadde trent til å fly verdens mest avanserte jetfly gjennom noen få timers trening i et høyvinget, enkeltmotor Cessna fly.

Samtidig foregikk det uheldigvis luftrom-øvelser rundt omkring på østkysten. Øvelser som ironisk nok simulerte fly som ble kapret av terrorister. Disse øvelsene gjorde det vanskelig for flygeledere å reagere raskt nok på faren de kaprede flyene utgjorde, og blindet verdens mest avanserte og teknologisk bevoktede nasjon for ødeleggelsene som fulgte. På denne skjebnesvangre og merkelige dagen var FAA (Federal Aviation Administration) ikke i stand til å be om hjelp fra National Military Command Center. Som resten av denne dagen, var det også “merkelig”.

Historien forteller videre at flyene fløy inn i to skyskrapere i New York City så vel som Pentagon i Washington DC, og det siste krasjet i bakken ved Shanksville, Pennsylvania.

Ifølge en artikkel i Associated Press kalte myndighetene det store antallet militære øvelser som var i gang den dagen for en “bisarr tilfeldighet”. Ifølge mange etterforskere foregikk det mer enn 40 sammenfallende øvelser på denne merkelige dagen.

 

Richard Ben-Veniste, fullmektig: “Er det ikke riktig, sir, at forut for 11. september 2001 hadde NORAD allerede lagt planer om å simulere, i en øvelse, samtidig kapring av to fly i USA?”

Maj. Gen. Craig McKinley: “Col. Scott, har du informasjon om det? Jeg er ikke klar over det, sir. Jeg var ikke til stede på det tidspunktet.”

Richard Ben-Veniste: “Det var operasjonen Amalgam Virgo.”

Col. Alan Scott: “Ja, sir. Spesifikt operasjon Amalgam Virgo, som jeg var involvert i før jeg ble pensjonert.”

Col. Stephen N. Wood: “Ved en tilfeldighet var det planlagt å gjennomføre Timely Alert II, en beskyttelsesøvelse den 11. september, og derfor hadde vi allerede betongbarrierer på plass.”

 

Og operasjon “Northern Vigilance”, som pågikk den dagen, sendte “tilfeldigvis” jetfly, som skulle ha patruljert USAs østkyst, til Alaska og Canada. Merkelig.

Operasjon “Vigilant Guardian”, en fjerde øvelse som pågikk denne underlige morgenen, simulerte også flykapringer.

Og la oss ikke glemme operasjon “Vigilant Warrior,” som sannsynligvis fungerte som “Vigilante Guardian” sin nemesis.

Uansett hvor “vigilante” militæret og NORAD kan øve seg til å bli, var de bemerkelsesverdig og tilfeldigvis veldig lite vigilante på denne svært underlige dagen.

Men merkeligere enn det enorme antallet øvelser som pågikk denne skjebnefulle dagen, var det tilfeldige sammenbruddet av fysikkens og naturens lover. Kanskje naturlovene var for opptatt med øvelser til et mulig angrep på fysikklovene, og derfor gikk glipp av muligheten til å kontrollere hendelsene den 11. september.

Det var på den veldig merkelige dagen at tre massive, moderne, tunge og raske fly traff to bygninger, begge konstruert med over 650.000 tonn betong og stål, begge forsterket for å tåle en slik kollisjon og innsatt med flammehemmende stål-belegg, og det tredje i Pentagon-bygningen i USA, en betongforsterket superbygning. Og i alle tre tilfellene uten å etterlate et eneste spor av flyene.

Når det gjelder Pentagon – den mest overvåkede bygningen på planeten, med sannsynligvis mer enn 80 kameraer som filmet området under angrepet, ble bare fem enkeltbilder fra et uskarpt videoopptak offentliggjort flere år senere.

Og når det gjelder videoene som viser Flight 175, for eksempel, ser det ut til at World Trade Center på denne merkelige dagen ble gjort om til smør. Et fly fullastet med drivstoff og passasjerer omgitt av tynne vinger og flykropp av aluminium blir på videoene tydelig oppslukt av bygningen. Et massivt tårn av betong og stål, med 4000 m2 betong i hver etasje, utviser en utrolig kortvarig fysisk treghet (flyene hadde bare tre hundredeler av én prosent av massen til hvert tårn) som på en hvilken som helst annen dag ville ha forårsaket en gigantisk utvendig eksplosjon etterfulgt av fallende aluminiumsbiter, drivstoff, last og mennesker. Flyets to fire tonn tunge titanium motorer burde ha gitt store hull i de betong- og stålforsterkede bygningene, kanskje havnet et stykke inne i bygningene, men selv disse bitene av tungt metall ville ha møtt den massive veggen til World Trade Center slik som en bil som treffer fronten på en Mack lastebil; lastebilen står igjen stort sett intakt idet bilen stanser opp fullstendig.

Bildene og videoene som viser at flyene svelges hele av World Trade Center – og ikke etterlater noe annet enn en silhuett, omtrent som når Per Ulv forsvinner inn i en vegg på jakt etter Bippe Stankelbein, kan bare forklares som et midlertidig opphør av fysikkens og naturens lover – virkelig en merkelig dag.

 

Foran Pentagon fløy en 757 i full hastighet på bakkeeffekten, (noe som gjør det svært vanskelig å holde flyet nær bakken – men disse var godt trente Cessna-piloter) like over bilene, slo ned gatelykter på parkeringsplassen, og igjen opphører naturlovene idet flyet blir fullstendig oppslukt av bygningen og etterlater en gigantisk og nesten helt rund åpning i Pentagon-veggen der hele flyet, vingene og landingshjulene og de enorme motorene svelges.
Heldigvis for miljøet var ikke engang gresset på plenen utenfor bygningen revet opp eller skadet, og ingenting i det hele tatt ble igjen av den gigantiske 58 tonn tunge flyet, ingen motorer, vinger, passasjerer, bagasje. Ingenting!

Ifølge CNN-reportere som dukket opp i løpet av få minutter av den påståtte kollisjonen: “Det er ingen tegn på at et fly har truffet noen steder nær Pentagon.”

Også Pentagon blir til smør og en 757 bretter seg inn og former en torpedo og forsvinner inn i et sirkulært hull som Donald Rumsfeld ved et uhell refererte til som et resultat av et missil som rammet Pentagon. Kanskje det var en “stargate” og 757’en lastet med mannskap og passasjerer forsvant inn i et ormehull – på vei til en planet i Alpha Prime.

Og i Shanksville, Pennyslvania, der det nye 9/11-minnesmerket står (og forsterker traumene), var det bakken som åpnet seg og svelget et fly. Flight 93 fant også en “smør-stargate” og forsvant uten spor ned i bakken – ingenting ble igjen. Intet fly å finne.

 

På denne svært merkelige dagen smeltet stål ved temperaturer langt under sitt naturlige smeltepunkt, og bekreftet at naturens og fysikkens lover var midlertidig ute av drift.

World Trade Center, som var bygget med 650.000 tonn betong og stål fra topp til bunn, hver etasje i stand til å bære vekten av etasjene over og enda mer ettersom en sikkerhetsfaktor på mer enn det dobbelte var datiden tekniske standard, falt på mystisk vis sammen innenfor sitt eget grunnplan, visstnok et resultat av en pannekake-effekt på grunn av en rekke kollapser forårsaket av svakheter skapt av en parafinbrann som smeltet stålbjelker – og dermed falt hele strukturen sammen i nærmest fritt fall-hastighet.

Det var en veldig merkelig dag, fordi dersom en bygning, en hvilken som helst bygning, skal kunne falle sammen i nærheten av fritt fall-hastighet, må det være så godt som ingenting annet enn luft under. Når det gjelder World Trade Center ville det bety at flere kilometer med støttebjelker av stål på kryss og tvers nedover hele bygningen måtte forsvinne. Det ville bety at betongen ikke kunne stables oppå seg seg selv og senke fallhastigheten, og samtidig skape lag av svært lite komprimérbare materialer som også ville ha bremset fallet – og danne et stående fjell av betong og metall. Dette kan da kun være mulig på dager der naturlovene tar fri.

På denne Merkelige Dagen, blir vi fortalt, smeltet parafinet stålbjelkene og bygningene kollapset. Men på en helt normal dag, i en normal virkelighet, brenner parafin på 426°C, og hvis det har tilgang på mye oksygen og luftstrømmer som fjerner de brente hydrokarbonene vekk fra forbrenningen kan det nå temperaturer på 815°C under optimale forhold. Langt under de 1400°C og mer som trengs for å smelte ubehandlet stål.
Men vent. WTC-stålet var behandlet med flammehemmende materiale, og burde ha stått imot selv enda høyere temperaturer. Bare ikke denne dagen.

 

Det “andre” World Trade Center; Bygning 7, falt i nøyaktig fritt fall-hastighet, og ble merkelig nok aldri truffet av et fly eller noe annet. Det falt bare sammen, i et kontrollert nedrivning som ble annonsert på forhånd på BBC.
Å gjøre en slik bygning klar til en kontrollert nedrivning ville ha tatt mange dager eller uker med forberedelser, slik at det kunne ødelegges helt av indre eksplosjoner og det da hjelpeløse ytre skallet kunne falle uhindret.
Den ikke-kritisk tenkende delen av befolkningen ble fortalt at Bygning 7 ble skadet av sekundære branner og eksplosjoner som svekket konstruksjonen nok til å ende i en kontrollert nedrivning – kanskje det beste eksempelet på opphøret av naturlovene den dagen.

 

På denne meget merkelige dagen ble flykaprerne som forsvant inn i smør-stargate’n aldri oppført som passasjerer på flyenes passasjerlister – noe som betyr at de bare gikk ombord. Vi andre må vise frem våre billetter og billettene bli bekreftet av passasjerlister.
Og enda merkeligere ble det da noen av disse kaprerne, etter å ha fløyet seg selv og flyene inn i bygninger og ned i bakken, dukket opp i live i Saudi-Arabia, Marokko og andre steder.

 

Og merkelighetene fortsetter utover dagen, da vi får vite at to av flyene som visstnok ble ødelagt på 9/11 fortsatt, i følge flytrafikkkontroll-data, var i luften. Det er tydelig at enten ble naturlovene, og da særskilt fysikkens lover, opphevet på denne dagen – ELLER så er historiene som presenteres som forklaringer på hendelsene den 11. september ren oppspinn, grove hatefulle løgner som forårsaker traumer og bortfall av kritisk tenkning for de fleste amerikanere.
Jeg holder en knapp på sistnevnte.

Hendelsene, slik media og rapportene fra 9/11-kommisjonene forklarer dem inkluderer umulige og latterlige forklaringer på hvordan World Trade Center ble lagt i ruiner og hvordan Pentagon ble skadet. Og historien om styrten i Shanksville er bare motbydelig fornærmende.

Men det er ikke alt, vår virkelighet er oppdiktet og det meste av hva vi tror på er usant.

Vi vet at vårt desinformasjonsprogram er en suksess når alt det det amerikanske samfunnet tror på, er løgner.
– CIA direktør William Casey, feb. 1981

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. Jeg går også for det sist nevnte. Hele greia er en gedigen Hollywood bløff for å få sparket i gang “the war on terra” for å gradvis kapre alt vi har av frihet. Attpåtil står de europeiske lederne å prøver å innbille oss att vi trenger denne muslimske invasjonen og att det er rasistisk, nazistisk, fascistisk, islamofobt, homofobt og transfobt å si noe annet. Er det virkelig noen som i det hele tatt lurer på om bibelens budskap er sant i dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.