RIP Sverige?

“Det kommer til et punkt der det ikke lenger går å rette på skadene. Jeg vet ikke om Sverige har nådd det punktet når det gjelder migrasjonen, men jeg frykter at vi er farlig nære.”

Dette skriver forfatter og formann i tankesmien Den Nya Välfärden, Patrik Engellau.
Han fortsetter;
“Dersom vi griper inn nå, med tydelige og kraftige tiltak – for eksempel innvandringsstopp og en slutt på multikulturpolitikken slik som Mohamed Omar har foreslått – så kan det hende at vi, med visse vanskeligheter, kan rette opp Sverige. Men dersom den nåværende la gå-politikken får fortsette ytterligere et ukjent antall år, så frykter jeg at løpet er kjørt for det velorganiserte, ordentlige og forholdsvis likeverdige Sverige vi hittil har kjent.”

Hvor mange og hvor store deler av et samfunn kan ødelegges før man kan si at “løpet er kjørt” for hele nasjonen? Politiet i Sverige innrømmer at de er i ferd med å miste kontrollen. I en ny rapport fra Nationella Operativa Avdelingen, identifiserer politiet hele 61 “problemområder” i Sverige. Disse områdene kalles ofte “no go-zones”, fordi ambulanser eller brannbiler ikke kan kjøre inn i områdene uten beskyttelse av politiet.
I disse områdene har det rett og slett utviklet seg parallellsamfunn, med indre justis og kontroll.

“Situasjonen er alvorlig. Det er noen områder der vi ser ut til å miste kontrollen. Politiet kan aldri akseptere at kriminelle grupper tar over kontrollen i noen boligområder, men det er faktisk slik nå i noen av områdene rundt Stockholm,” sier politiinspektør Lars Alvarsjø.
“Vi møtes av steinkasting når vi drar ut på oppdrag. Det samme skjer med redningstjenester som brannmannskaper og ambulanser. De reiser aldri inn uten at politiet er på plass – kommer de først, stanser de utenfor området til politiet har sikret det, selv om de er på utrykning. Senest i forrige uke ble en politipatrulje beskutt. Det har også skjedd at noen har kastet håndgranat på patruljer. Den politibussen som ble utsatt for håndgranat-angrepet, var takk og lov pansret. Hadde den ikke vært det, hadde vi hatt et stort antall døde politifolk i den bussen.

“De kriminelle har speidere ute som kontrollerer når politiet kommer inn. Så har de forberedt et lager av for eksempel steiner og jernstenger som de kaster på oss når vi kommer. Til og med molotovcocktails har de kastet på oss.”

NRK har intervjuet forskeren Tino Sanandaji, som mener at problemene i Sverige har vokst seg så store blant annet fordi det ikke har vært stuerent å debattere innvandringen.

“Det har vært tabu å peke på problemene. Man har feid problemene under teppet og kalt dem som snakker om dette for rasister. Men hvem er det som sitter igjen med problemene? Det er ungdommene,” sier Sanandaji.

Han mener svenske politikere ikke våger å erkjenne at innvandrings- og integreringspolitikken har vært feilslått.

“Nesten alle Sveriges riksdagspolitikere bor i fine, hvite områder – de lever i en slags boble og sier: «Hva er det folk klager på? Det har jo aldri vært bedre.» Det er vanskelig å snu politikken, for da må man innrømme at mye av det man har gjort, har vært en katastrofe,” sier han.

Og det har virkelig vært en katastrofe. En katastrofe alminnelige svenske borgere betaler prisen for. Og da først og fremst kvinner og barn:

  • En ny rapport viser at seksuelle overgrep under svenske festivaler og i fornøyelsesparker har økt med 1000%.
    Under festivalen We are Sthlm skjedde det 50 tilfeller av seksuelle overgrep i 2016, de aller fleste av disse var rettet mot unge jenter, den yngste 12 år.
    Festivalarrangørene visste om overgrepene, men valgte å ikke advare fordi de mente det ville være “uansvarlig” å snakke om de utenlandske gjerningsmennene. Ifølge Dagens Nyheter visste også politiet om overgrepene, men unngikk bevisst å rapportere dem fordi de fryktet det ville hjelpe høyrevridde politikere.
  • En 60 år gammel muslimsk kjørelærer fra Falköping er anklaget for å ha antastet sine kvinnelige elever, befølt dem og forsøkt å tvinge dem til å utføre oralsex på ham.
  • To migranter (27 og 30 år) er arrester for å ha antastet flere kvinner i Stockholm og Uppsala, blant annet en jente på 11 år.
  • To menn fra Kuwait og Syria, begge uten oppholdtillatelse, kidnappet en kvinne fra gaten i Malmö og kjørte henne til en kafé i Helsingborg der hun ble voldtatt av flere menn.

Dette er bare noen få eksempler. Vi kunne ha listet opp bokstavelig talt hundrevis.

Terrorangrep. Bilbranner. Angrep på politiet. Gjenger som har overtatt t-banestasjoner. Sharia-lover i flere bydeler. Hundrevis av kvinner og barn som blir voldtatt.
Skoler der elever nesten daglig blir utsatt for seksuell trakassering, av migranter som også er elever ved skolene – men som er voksne menn som har løyet om å være mindreårige.

Når er “løpet kjørt” for Sverige? Hvem kan hindre det?

Svenske politikere lever i en boble der ting “aldri har vært bedre”. Svensk politi våger ikke å gjøre motstand. Media, og politiet, skjuler problemet av frykt for “høyreekstremisme”.

Det er den svenske mannen som må reise seg og si; Nok er nok!

Engellau skriver til slutt; “Selv ville jeg ikke bli overrasket over en slags borgerkrig. Noen steder har nok borgerkrigen allerede startet.”

Nei, vi oppfordrer ikke til vold. En av gjerningsmennene i det siste eksempelet over ble i februar skutt og drept på åpen gate, angivelig som hevn for gruppevoldtekten. Vi fordømmer dette.

Men, helt ærlig, vi forstår det. Gi denne kvinnen et ansikt. Gi henne ansiktet til din datter. Til din kjæreste, din kone, din søster…

Sverige er blitt et skrekkeksempel, og hele verden ser på.
Den svenske mannen er nå forpliktet til å motsette seg overlagt drap på en hel nasjon. Og slik sette et eksempel til etterfølgelse; Der myndighetene svikter, der vil vi beskytte våre kvinner og barn!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.