Orbán; EU og Soros vil oversvømme Europa med innvandrere

EU-byråkrater er i allianse med George Soros i et forsøk på å oversvømme Europa med flyktinger og innvandrere, sier Ungarns statsminister Viktor Orbán.

“Hver medlemsstat bør ha fullmakt til å kontrollere sine egne grenser,” sier han videre. “Vi kan aldri vise lojalitet mot ideer, mennesker eller grupper som tar sikte på å endre den europeiske kulturen.”

Orbán holdt en tale under en kulturfestival i Romania, og der fortalte han videre at kulturen til innvandrere som fortsette å flomme inn til Europa “står i skarp kontrast til europeisk kultur”, og brukte som eksempel likestillingssituasjonen i Europa sammenlignet med islamske samfunn der kvinner har en undertrykt rolle.

Orbáns regjering i Ungarn har lenge vært kritisk til George Soros, den ungarsk-amerikanske formannen i Open Society Foundations som i fjor høst ba Europa ta imot “flere hundre tusen” flyktninger og lovet å investere 500 millioner dollar til støtte for dette.

Orbáns nye angrep på EUs institusjoner følger uenighetene mellom Brussel og de fire østeuropeiske medlemslandene kjent som Visegrádgruppen; Ungarn, Polen, Tsjekkia og Slovakai, som alle har nektet å samarbeide med EUs flyktingkvote-ordning “Relocation and Resettlement”.

“Brussles byråkrater ønsker sammen med Soros å svekke gruppen, fordi de ser på oss som et hinder for å implementere Soros’ plan,” sier Orbán videre.

“Her i Øst Europa trodde vi for 27 år siden at Europa ville være vår fremtid. Nå tror vi heller at det er vi som er Europas fremtid.”

Les her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.