Ny forskning; cellegift sprer kreft

 

Mike Adams skriver:

Ny forskning utført ved Albert Einstein College of Medicine ved Yeshiva University har funnet at cellegift (kjemoterapi) sprer kreft gjennom hele kroppen, noe som forårsaker en kraftig økning i kreftceller som sirkulerer gjennom hele kroppen (inkludert lungene).

Den nye forskningen, ledet av Dr. George Karagiannis, fokuserte på cellegift-behandling av brystkreft, men planlagte videre studier vil se på hvordan cellegift også kan spre kreftceller fra annet vev. Forskningen ble publisert i Science Translational Medicine og har tittelen “Neoadjuvant chemotherapy induces breast cancer metastasis through a TMEM-mediated mechanism“.

En oppsummering av studien beskriver hvordan “forfatterne oppdaget at flere typer kjemoterapi kan øke mengdene TMEM-komplekser og sirkulerende svulstceller i blodet.” Det konkluderes med at “kjemoterapi, til tross for å redusere svulstens størrelse, øker risikoen for metastatisk spredning.”

Med andre ord, selv om cellegift “krymper svulster”, sprer den også kreft gjennom hele kroppen, og fungerer som en slags aktivisering for fremtidig kreft (hvilket tilfeldigvis genererer mer virksomhet for kreftindustrien, selvfølgelig).

Denne undersøkelsen bekrefter videre nøyaktig hva Natural News har rapportert i årevis… nemlig at kjemoterapi forårsaker kreft. Dette viser igjen at kreftindustrien virker langt mer interessert i inntekter enn å stoppe kreft. Ikke rart at kreftleger bruker utspekulert taktikk for å prøve å skremme kvinner til behandling av brystkreft med kjemoterapi… de vet at de rekrutterer en pasient som vil gi inntekter for livet!

Les mer her.

 

2 Comments

  1. Det er derfor de som bruker cannabis THC/CBD (Ikke hemp!) ved behandlingen, fàr sjeldnere tilbakefall, da det hjelper med à stoppe spredning/Metastasis.

    Eller bare bruker cannabis og whole food plantbased diets til à helbrede seg. sà slipper de skadevirkningene.

  2. Point taken. Anbefaler å lese studien i sin helhet. Svært dårlig skrevet artikkel. Antakelser er fy fy

Leave a Reply

Your email address will not be published.