Intervju med Benjamin Fulford

Via TheMindUnleashed.com:

Få har satt sitt liv på spill slik som journalist Benjamin Fulford. Fra en vellykket journalistisk karriere, enorm lønn og åpne dører overalt der han ønsket det, forlot den tidligere sjefen for Forbes Magazine’s Asia-Pacific Bureau jobben etter uenighet om massiv sensurering – og har siden begynt å rapportere om geopolitiske hendelser som visse fra “eliten” helst skulle sett at han lot være.
Etter avsløringer rundt en rekke saker, inkludert 9/11 og Fukushima, har Fulford vekket oppmerksomheten til mange mennesker rundt om i verden, og har til og med overlevd fem drapsforsøk.

 

 

 

 

 

 

 

 

The Mind Unleashed har vært heldig og fått et intervju med Mr. Fulford.

– Hva er din utdanning og journalistiske bakgrunn, Benjamin?

Min pedagogiske bakgrunn er variert. Jeg gikk på grunnskole i Mexico og Canada og studerte på spansk og engelsk. Videregående skole foregikk på fransk. Da jeg var 17 år dro jeg til Amazonas og studerte under en Shipibo-sjaman ved bredden av Ucuyali-elven i Nord-Peru.

Min universitetsutdannelse foregikk på Sophia University i Tokyo og University of British Columbia i Vancouver, Canada. Min akademiske grad er i asiatiske studier med Kina som spesialitet. Men siden jeg tok grunnstudier tilsvarende ti år, anser jeg meg selv som generalist.

– Du snakker også flere språk?

Ja. Morsmål eller så godt som morsmålnivå i engelsk, japansk, fransk og spansk. Kan føre samtaler på mandarin og de forskjellige romanske språk.

– Du jobbet for et meget kjent medieselskap (Forbes). Hva var det som førte til at du forlot jobben din?

Det var mange grunner, men hovedsakelig hadde det å gjøre med sensur. Da Citibank ble kastet ut av Japan fordi de ble tatt for hvitvasking av penger for forbrytelssyndikater, nektet Forbes å kjøre historien, selv om kildene mine var finansdepartementets egne tjenestemenn som snakket offisielt.

Den siste dråpen var da de ba meg om å skrive en historie om et datavirus-programvareselskap. Jeg dro til Filippinene, og da jeg var der snakket jeg med mannen som skapte “I love you”-viruset, et virus som forårsaket skader for milliarder av dollar. Han hevdet av han fikk betalt av et antivirus-firma for å lage viruset.

Jeg var sikker på at jeg hadde et stort scoop, men redaktørene mine nektet å kjøre historien og påstod jeg var blitt “upålitelig”. 
Mr. Nakagawa, direktøren i Japan, fortalte meg da at den virkelige grunnen til at historien ble begravet var at dette antivirus-selskapet hadde betalt Steve Forbes $500.000 for å stanse artikkelen min. Det var dråpen som fikk begeret til å renne over for meg.

Likevel var det skummelt å si opp og si farvel til en fet månedslønn og det prestisjetunge nettverket som åpnet så mange dører. Jeg kan forstå hvorfor så mange journalister godtar sensur og kontroll bare for å opprettholde sin livsstil.

– Du har uttalt at den japanske keiserfamilien viste deg bevis for at 9/11 var en innside-jobb, og at dette var en slags “oppvåkning” for deg. Kan du utdype dette?

Jeg planla å publisere en bok som ville avsløre korrupsjonen i Japan. Dagen etter at jeg sendte de to første kapitlene til agenten min, fikk jeg en telefon fra Kaoru Nakamaru, en kusine av keiser Hirohito, som fortalte meg: “Jeg vet mye om den mørke siden av Japan, men jeg forstår ingenting om den mørke siden av Vesten.”
Vi møttes og hun ba meg om ikke å publisere boken fordi det ikke var det jeg egentlig ønsket å gjøre i mitt hjerte. Så ga hun meg en 9/11-video.

Min første tanke var at “dette er en av de anti-semittiske konspirasjonsvideoene jeg leste om i New York Times”.
Derfor ville jeg ikke engang se på videoen. Men da jeg til slutt gjorde det, åpnet det virkelig øynene mine og førte meg inn på en vei med intensiv etterforskning i den historiske sannheten om “falske flagg” gjennom tidene.

– Du har skrevet en bok om 9/11?

Ja, det har jeg, og det var en bestselger i Japan. (Link).

– Du har også vært veldig fremtredende om at Fukushima er en forsettelig forbrytelse mot menneskeheten. Kan du snakke litt om det?

For det første så ble de japanske myndighetene advart før 11. mars 2011 av en australsk regjeringsagent som gikk under kodenavnet Richard Sorge (nå Alexander Romanov) at et atomvåpen på 500 kilotonn var blitt stjålet fra den russiske ubåten Kursk i 2000 og smuglet inn i Japan med det formål å brukes i terrorangrep mot landet. 

Sorge smuglet narkotika inn til Japan i over 20 år og kontaktet myndighetene da en atombombe ble sendt sammen med hans vanlige narkotikaforsendelse.

Bomben ble først bragt til tidligere statsminister Yasuhiro Nakasones eiendom i Hinodecho i Vest-Tokyo. Den ble deretter tatt til Nord-Koreas Citizen’s association-bygning.
Senere ble den, ifølge Takamasa Kawase fra Japans militæretterretning, tatt ombord på dyphavsboreskipet Chikyu.

Lokale nyhetsrapporter bekrefter at Chikyu boret dypt inn i havbunnen nøyaktig der hvor episenteret for jordskjelvet utenfor Fukushima var, før 11. mars 2011 (eller 3/11 som de kaller det i Japan).

Etter tsunamien og atomangrepet mot Japan ble en kristen pastor ved navn Paolo Izumi kontaktet av et medlem av de japanske selvforsvarsstyrker som sa at han hadde vært del av et mannskap på femten menn som demonterte bomben i fem mindre enheter og at disse ble boret ned i havbunnen fra Chikyu før 3/11. Han trodde da at han deltok i jordskjelvforskning.

Etter terrorangrepet ble alle hans kolleger drept, så han gjemte seg hos sin pastor. Personen er nå beskyttet av vitnebeskyttelsesprogrammet og er villig til å vitne for offentligheten om hva som skjedde.

Det er mye mer å si om dette, så vær så snill og se mine tidligere artikler om emnet.
[Redaktørens notat: Benjamin har bedt om at denne boken blir lest og delt av leserne av dette intervjuet.]

– Så dette er en slags global elite som har bidratt til å gjennomføre 9/11 og Fukushima?

Bevisene førte meg til Peter Hanz Kolvenbach, den tidligere lederen av jesuittene og P2 Frimurer-losjen i Italia. Disse menneskene har som mål en fascistisk verdensregjering under deres kontroll.

– Du var den første journalisten (så vidt jeg vet) som skrev om det som kalles The Global Collateral Accounts. Kan du forklare hva dette er og litt om historien bak, samt hensikten?

Igjen, det ville kreve en hel bok. Kortversjonen er at helt siden romersk tid har vesten sendt gull og sølv til Asia i bytte mot silke, keramikk og krydder. Dette betydde at rundt 85% av verdens edle metaller endte opp i Asia, for det meste under kontroll av ulike asiatiske kongelige dynastier.

Dette gullet ble brukt til å gjennomføre Bretton Woods-systemet. Men da Vesten brøt sine løfter om å ha en Marshall-plan for hele verden, og istedet gjorde den gjeldende kun for G7-landene under deres kontroll, ble gullet holdt tilbake.

USA gikk dermed tom for gull i begynnelsen av 1970-tallet, noe som førte til Nixons reaksjon da den amerikanske dollaren droppet gullstandarden og ble tilknyttet oljestandarden.

Petrodollar-standarden blir nå igjen erstattet med en gullstandard, men prosessen er ennå ikke fullført, og det er en stillstand mellom Vesten, som har euro-, amerikanske dollar- og yen-trykkpresser, og Asia som har gullet.

– Den 9. august 2011 skrev du om et møte som fant sted utenfor kysten av Monaco mellom en mann som heter Neil Keenan og 57 økonomiske representanter fra forskjellige land rundt om i verden. Hva handlet det møtet om, og hvorfor var det så viktig?

I utgangspunktet ble en allianse dannet med støtte fra det amerikanske militærets White Hats for å prøve å ta kontrollen over det globale finansielle systemet vekk fra elitenes vestlige blodfamilier som jeg refererer til som Khazaria-mafiaen.

– Så egentlig er det en stor internasjonal allianse som motsetter seg en verdensorden?

De er ikke imot en verden som er forenet av vennskap og lover. De er imot en verdensfascistisk diktatur styrt av Satan-dyrkende elite-blodlinjefamilier.

Det anti-russiske hysteriet fra Khazaria’s side skyldes at de ble sparket ut av Russland, og Russland nå gjennomgår en stor kristen vekkelse.

– Hvilke kilder henter du informasjon fra?

Mine kilder er mange og varierte, men inkluderer folk i P2 Frimurerlosjen, FSB, NSA, det gnostiske Illuminati, CIA, USAs militæretterretning, de ulike japanske forbrytelsessyndikatene, asiatiske hemmelige samfunn, japansk militæretteretning, nordkoreanerne osv.

Jeg har vært journalist i 30 år, noe som betyr at jeg har utviklet et omfattende rekke med kontakter.

– Så det er mange mennesker i etterretningssamfunnet rundt om i verden som jobber i det skjulte og også er en del av denne internasjonale alliansen som ønsker å gjøre ende på verdens korrupsjonssystemer?

Ja det er det faktisk.

– Du har fortalt at du har vært utsatt for fem drapsforsøk. Det er klart at “de” ikke liker at du legger ut slik avslørende informasjon på ukentlig basis.

De fem mordforsøkene inkluderer:

Forgiftning i Italia av Vincenzo Mazzara, en ridder av teutonic-ordenen og senior medlem av P2 frimurer-losjen.

Et forsøk på å skyte meg av japanske gangstere i Sakhalin, Russland.

Flere forsøk på å drepe meg i Osaka av japanske gangstere betalte for å gjøre det av Rothschild-agenten Michael Greenberg

Et angrep med et hjerteinfarkt-skapende elektronisk enhet på en T-bane i Tokyo.

Å bli stukket med en giftnål av Mutsuaki Okubo, en nordkoreansk agent.

– Noen sier at du driver med desinformation fordi visse ting ikke du har skrevet om likevel ikke har skjedd. Imidlertid er det også mange ting som skjedde slik du har sagt. Kan du snakke om noen av de store hendelsene som har skjedd?

Når folk beskylder meg for å være en desinformasjons-agent, kaller de meg i virkeligheten en løgner, og dette er injurierende.

Det som har skjedd, er at kildene mine har fortalt meg at visse ting kommer til å skje, og av og til skjer ikke ting slik kildene mine forteller meg at de vil. I slike tilfeller har jeg sitert mine kilder, og de har tatt feil. For eksempel fortsatte kilder innen CIA å insistere på at Joe Biden ville bli president, men det viste seg å bli Donald Trump.

Imidlertid forutså noen av mine kilder nøyaktig hendelser som Lehman-konkursen, styrting av Muslim Brotherhood-regeringen i Egypt, Fukushima-terrorangrepet mot Japan, osv.

– Så egentlig skjer det gode ting til tross for mangelen på medieoppmerksomhet rundt det?

Gode ​​ting skjer definitivt og det er egentlig tydelig for alle. Bare 6% av amerikanerne stoler på mainstream media, noe som betyr at de har ødelagt seg selv med sine konstante løgner og cover-ups.

– Eventuelle andre ting du vil dele med verden eller noen spesielle?

Ja, prosessen med å skape og distribuere penger er en prosess som avgjør menneskehetens fremtid. Denne prosessen bør være åpen og offentlig, ikke et monopol i hendene på gangstere.
Vi kjemper for å frigjøre menneskeheten fra et fryktelig regime under babylonsk gjeldsslaveri, og vi er i ferd med å vinne.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.