Amerikansk etterretning; Ingen stemmer endret på grunn av Russland

Artikkel skrevet av Dawn Luger, The Daily Sheeple.

Amerikansk etterretning gjentar påstanden; Ingen valgstemmer ble endret på grunn av russisk innflytelse.

Hvis bokstavelig talt ikke en eneste stemme ble endret om følge av den fryktelige hackingen begått av Putin og hans undersåtter, burde vel saken blitt droppet for lenge siden. Tross alt, med tanke på all den innblandingen USA gjør i utenlandske valg, skulle man tro at de ville foretrekke å holde munn.
Det er som om de ikke engang prøver å skjule de latterlige sammensvergelsene lenger. Hvis myndighetene og venstresiden vil at folk skal kjøpe denne slangeoljen, er det på tide å vise frem bevisene. Uten bevis er valget, som ikke ble påvirket uansett, gyldig. Selv med bevis, som dersom de hadde eksistert ville ha dukket opp nå, er valget gyldig fordi ingen stemmer ble endret. Men media prøver desperat å vri dette til fordel for vesntresiden. Ikke overraskende.

Med artikkeloverskrifter som “Russiske hackere rettet seg mot 21 delstater under valget” – men når du leser artikkelen, inneholder den det samme tøyset som Barack Obama og Hillary Clinton spyttet ut i dagene etter Trumps seier. Skyld på Russland for demokratenes tap, og hei… ingen ny informasjon.

Ingenting har endret seg. Det er ikke dukket opp noe nytt, men media presenterer uttalelsene til Jeanette Manfra hos Department of Homeland Security som en slags “breaking news”. Hvis du vil se et virkelig bevis på at hele denne historien er falsk, så se på hvordan mainstream media insisterer på å skrive om de samme tingene igjen og igjen, og håper at det på en eller annen måte vil overbevise oss. Uten fnugg av bevis, selvfølgelig.

Manfra, som er DHS’ nestleder for IT-sikkerhet, ville ikke si hvilke delstater hackingen var rettet mot med henvisning til konfidensialitet. Hun påpekte at det ikke fantes noe bevis på at faktiske stemmer ble manipulert, akkurat slik tidligere FBI-direktør Comey gjorde.

“Akkurat nå sitter vi på bevis på at valgrelaterte systemer i 21 delstater ble angrepet,” sa Manfra til komitèen som etterforsker Russlands innblanding i presidentvalget. Systemene ble gjennombrutt i et mindre antall stater, sa hun, men ga ikke noe bestem antall.
Sannsynligvis fordi hun lyver så det renner. Hvis hun hadde hatt bevisene, ville vi ha sett de nå. Men kanskje hun, som Jeff Sessions, ikke husker.
Så media kommer til for å spytte ut propaganda om at dette er forferdelig, men bare fordi Hillary tapte.

Ifølge Yahoo News:

Amerikanske etterretningsorganisasjoner konkluderte med at Kreml satte igang en omfattende innflytelsesoperasjon som omhandlet epost-hacking og online propaganda for å diskreditere den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump å vinne det hvite hus.

Det som er latterlig i det lille avsnittet over, er den åpenbart partiske propagandaen de fleste innen mainstream media sendte ut til fordel for Hillary Clinton. Partiskhet er tydeligvis ille, med mindre du er partisk mot den siden media krever du skal lene deg mot.

Manfra og andre tjenestemenn som vitnet på onsdag, gjentok at amerikanske valg er motstandsdyktige mot hacking delvis fordi de er desentraliserte og i stor grad opereres på et statlig nivå. Igjen, da burde dette egentlig ikke spille noen rolle. Ikke en eneste stemme ble endret og det ble ikke fremlagt bevis. Inntil vi har mer å gå på enn påstandene fra noen få tjenestemenn, er det ingenting annet å gjøre.
Så hvorfor bruker vi så mye av våre skattepenger på dette skuespillet?

Forsøket på å delegitimere Trumps seier er solid. Demokratene hev seg på alt de kunne for at russisk hacking – historien skulle sitte. Det finnes bare ikke fnugg av bevis til å støtte den lenger. De som valgte å sitte hjemme under dette valget, og ikke stemme, føler sikkert at de gjorde det rette nå. Og Putin lener seg nok tilbake i sitt svære basseng i sitt slott i Russland mens han nipper til vodka’en og ser på at amerikanerne hyler og skriker som små barn som sloss over den siste limtuben i esken.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.